HOOGGLANS

Dankzij de jarenlange ervaring is Interieurspuiterij Jansen uitgegroeid tot een ware meester op het gebied van spuiten in hoogglans. Voor keukens, winkelinterieurs, deuren, meubelen. En nog veel meer. U kunt kiezen voor speciaal hoogglans of industrieel hoogglans. In zowat elke kleur. Ook het verzoek om uw interieur op te fleuren met bijzondere effecten en structuren willigen wij graag in. De speciale polijstbehandeling vormt steevast de finishing touch voor een letterlijk schitterend resultaat.

Bekijk alle afwerkingen


EEN SOLIDE BASIS

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is bij hoogglans spuiten niet anders. Om tot het beste resultaat te komen, past Interieurspuiterij Jansen bij alle afwerkingen in hoogglans een polyester grondlaag toe. Doordat de polyester styreenvrij is, zakt de spuitplamuur niet in. Juist daardoor is de plamuur uitermate geschikt om als basis onder hoogglanslakken te dienen.

Bekijk alle afwerkingen


INDUSTRIEEL HOOGGLANS

Zakelijke opdrachtgevers, zoals interieurbouwers, meubelmakers, keukenbedrijven en standbouwers, zijn bij Interieurspuiterij Jansen kind aan huis voor het industrieel hoogglans spuiten van bijvoorbeeld complete kantoor- en winkelinterieurs, beursstands en meubelen. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Eén ding staat wél vast: in Interieurspuiterij Jansen treft u een veelzijdige en betrouwbare partner die louter tekent voor kwaliteitswerk. En afspraken keihard nakomt. Altijd.

Bekijk alle afwerkingen