Het kleuren museum - Ontdek het vakmanschap van Spuiterij Jansen

Het leveren van een prima afgewerkt product begint bij Interieurspuiterij Jansen altijd met het geven van een eerlijk en deskundig advies. En waar kan dat beter dan in onze smaakvol ingerichte showroom, het paradepaardje van ons bedrijf? Een ruimte waar beleving en dynamiek centraal staan, en u zich onder het genot van een kopje koffie in alle rust kunt overtuigen van ons vakmanschap.

Technieken, effecten & structuren

Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden die ons bedrijf u biedt. Qua technieken en kleuren, maar ook als het gaat om de meest uiteenlopende effecten en structuren. Daarnaast kunt u onze creaties naar hartenlust combineren met bestaande interieurelementen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen we zelfs een kleurmonster voor u maken, dat u mee kunt nemen voor later gebruik. Het maken van een kleurmonster kan wel enkele dagen duren.

Overzicht van de verschillende effecten en structuren die worden getoond:

Maak nu een afspraak of kom langs tijdens de inloopochtend

Vul het contactformulier in om een afspraak te maken zodat onze medewerkers de tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een deskundig advies.

Op zaterdagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur zijn we altijd aanwezig in het Kleuren Museum en kunt u zonder afspraak binnenlopen om u te oriënteren. Heeft u een specifieke vraag dan raden we aan om ook op zaterdag een afspraak te maken zodat we het advies kunnen voorbereiden. Voor overige dagen is het maken van een afspraak verplicht.

Bel voor een afspraak Maak uw afspraak online

Het Kleuren Museum is gevestigd binnen de vestiging van Spuiterij Jansen in Nuenen:
Collse Heide 4
5674 VN Nuenen

Maak uw afspraak online met dit formulier