Hout spuiten / MDF spuiten

Hout is een prachtig natuurproduct maar is helaas, net als alle natuurproducten, onderhevig aan slijtage. Door veelvuldig gebruik komen er sporen en deuken in het hout en het meubelstuk verliest zijn glans. Uw meubels van hout laten spuiten in onze houtspuiterij laat ze echter weer als nieuw lijken. Bovendien zijn de meubels hiermee weer enkele jaren beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals temperatuurwisselingen en vocht.

Het overspuiten van uw meubels is ook een goede oplossing indien u uitgekeken bent op de kleur, maar geen nieuwe meubels wilt aanschaffen. Een frisse nieuwe kleur kan uw meubelstukken een geheel nieuwe uitstraling geven. U geeft ze als het ware een tweede leven.

Hout en mdf laten spuiten bij Interieurspuiterij Jansen

Interieurspuiterij Jansen is specialist in hout en mdf spuiten. Bij het overspuiten van uw meubels beginnen we uiteraard bij het begin. Het meubelstuk wordt dus allereerst opgeschuurd, zodat het weer een glad en gaaf uiterlijk krijgt. Vervolgens beginnen we aan de door u gewenste afwerking. Net als met andere ondergronden kunnen uw houten en mdf meubels worden voorzien van een hoogglans of zijdeglans lak, maar kunt u ook kiezen voor een beits. Bij het beitsen wordt het meubelstuk voorzien van een transparante laag die het hout beschermt tegen beschadigingen en vocht. Deze afwerking heeft vaak de voorkeur bij bijvoorbeeld houten tafels of andere meubelstukken waarbij u de natuurlijke houtstructuur wilt blijven zien. Weer een andere techniek is patineren; hierbij wordt een verflaag gebruikt om het meubelstuk een ouder, klassiek uiterlijk te geven. Kortom, de mogelijkheden bij mdf en hout spuiten zijn eindeloos.

Meubels lakken op hoog niveau

In de houtspuiterij van Interieurspuiterij Jansen worden alleen lakken gebruikt die van de allerhoogste kwaliteit zijn en die zijn bekroond met een ISO 9002 certificaat. Dat wil zeggen dat uw meubels enkel worden afgewerkt met een lak die aan de hoogste voorwaarden voldoet wat betreft veiligheid en duurzaamheid. De lakken worden bovendien enkel door vaklui op uw meubels aangebracht. Zo kunnen wij onze topkwaliteit blijven garanderen.

Wij helpen u graag

Twijfelt u nog over de gewenste afwerking van uw meubels? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. En bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft transport van uw meubels? Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken.