Ook voor het overspuiten van kunststof meubels en objecten kunt u bij Spuiterij Jansen terecht. Zowel voor het spuiten van een enkel meubelstuk als voor seriematig spuitwerk staan wij voor u klaar. Vanwege de verschillende eigenschappen van de vele verschillende soorten kunststof is kunststof spuiten echt vakwerk. Bij ons worden uw kunststof objecten dan ook enkel door ervaren vakmensen overgespoten. Zij staan garant voor een onberispelijk eindresultaat.

Uw kunststof meubels laten spuiten bij Spuiterij Jansen

Meubels en andere objecten van kunststof spuiten vereist gedegen kennis van het materiaal. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillen in flexibiliteit van het materiaal, maar ook in de hechting en de gladheid van het oppervlak. Wij weten als geen ander dat het voorbereiden van het object van belang is voor een strak resultaat en lange houdbaarheid. Hiervoor wordt onder andere een speciale primer aangebracht op het te spuiten oppervlak. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de lak op de kunststof ondergrond. Vervolgens brengen we met professionele apparatuur telkens dunne lagen lak aan. De kleur wordt zo stap voor stap aangebracht voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u uw meubels, keuken onderdelen, decorstukken of andere objecten van kunststof spuiten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bent tevens van harte welkom om onze uitgebreide kleurencollectie en verschillende afwerkingen te komen bekijken in onze showroom.