Spuiterij Jansen: ook voor al uw spuitwerk in huis

Een robuuste houten tafel, een felgekleurde hoogglans keuken, stoere deuren in metaal look. Door te spelen met kleuren en texturen wordt uw interieur persoonlijk. Met lak en beits geeft u karakter aan uw meubels. Gaat u voor zacht en lieflijk, stoer en robuust of fel en gedurfd? Welk statement maakt u? Laat uw interieur tot leven komen met het werk van Spuiterij Jansen.

Toe aan vernieuwing van uw meubels of keuken?

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw keuken? Of wilt u die kunststof eetstoelen een upgrade geven? Na een goede schuurbeurt en verse laklaag ogen ze weer als nieuw. Ze krijgen een tweede leven, als het ware.Welk meubelstuk mogen wij voor u nieuw leven inblazen? Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee over een oplossing op maat. Bijvoorbeeld in onze showroom, waar u duizend en één kleuren, glansgraden en effectlakken met eigen ogen kunt komen bekijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Na het doorspreken van de werkzaamheden, plannen we ze in. Dankzij onze grote capaciteit kunnen we vaak al snel leveren.

Specialist in spuitwerk sinds 1979

Spuiterij Jansen is sinds 1979 specialist in spuitwerk. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten verzorgen wij spuitwerk binnen uiteenlopende projecten. Van keukens tot meubelstukken en van glazen wanden tot kunstobjecten. Dat nieuwe klanten vaak via tevreden klanten bij ons terechtkomen, maakt ons trots.In onze spuiterijen in Nederland en België werken enkel vakmensen, met jarenlange ervaring en kennis van allerlei materialen. Zij weten als geen ander welke primer ze moeten gebruiken om de lak goed te laten hechten. Of hoe ze om moeten gaan met de ronde vormen van uw gekoesterde meubelstuk. Alle objecten worden zorgvuldig voorbereid en afgewerkt met enkel hoogwaardige lakken, die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo zorgen onze medewerkers ervoor dat geen enkel object de deur uitgaat met ook maar de kleinste imperfectie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om onze mogelijkheden met u te bespreken. Speciaal voor particulieren die hun keuken willen laten spuiten hebben we een aparte website: Keukenspuiten.info. Het is hier ook mogelijk om een prijsberekening te doen waardoor u meteen weet waar u aan toe bent.