Keuken spuiten

De stijl en sfeer van een keuken worden grotendeels bepaald door de kleur en afwerking ervan. Met een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en de juiste glansgraad of bewerking kan een unieke en persoonlijke uitstraling worden gecreëerd. Een uitstraling die precies past bij de eigenaar van de keuken en die naadloos aansluit op zijn of haar levensstijl.

Interieurspuiterij Jansen is al decennialang een prettige partner voor keukenproducenten en interieurbouwers. Door goede communicatie en een nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat zij hun klanten, zonder twijfel, een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Specialist in keukens overspuiten sinds 1979

Sinds de oprichting in 1979 heeft Interieurspuiterij Jansen zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van spuitwerk. Onze kennis over de verschillende laksoorten, polijsttechnieken en alle andere facetten van het vak zetten wij graag in; zo kunnen we u en uw klant van zo goed mogelijk advies voorzien.

Het voorbereidend werk en spuitwerk gebeurt in hypermoderne productiecentra die zijn ingericht met de beste apparatuur. Daar worden enkel hoogwaardige materialen door ervaren vakmensen verwerkt. Door onze grote capaciteit kunnen we bovendien super snel leveren en kunnen we, indien nodig, makkelijk inspelen op veranderingen in de planning. Dat maakt ons een flexibele en betrouwbare partner. Net als u gaan wij voor een snelle levering en een onberispelijk resultaat.

Op zoek naar de juiste tint? Deze vindt u in ons Kleuren Museum

Hoe ziet een bepaalde kleurtint er nu écht uit op hout of MDF? Hoe verandert deze in het daglicht of kunstlicht? En wat doet een hoogglans, zijdeglans of juist matte afwerking met de uitstraling? Dit alles ervaart u in ons Kleuren Museum. In deze showroom vertellen we u niet alleen over alle mogelijke techieken, kleuren, effecten en structuren; u kunt de verschillende materialen ook direct met eigen ogen zien.

De mogelijkheden qua afwerking zijn eindeloos: beitsen, zijdeglans, matglans, hoogglans, VeroMetal®, metallics, effectlakken en méér. Maar ook wat betreft kleuren kunnen we precies leveren wat u wenst. Dankzij onze professionele mengmachine is de door u gewenste kleur altijd te produceren. Zo komt uw keukenontwerp volledig tot z’n recht.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw spuitwerk?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen of een passende offerte kunnen opmaken.