Meubels spuiten

Kleur brengt persoonlijkheid en sfeer in een interieur. Kleur en vorm kunnen elkaar ook versterken; zo kan een meubelstuk in een bepaalde kleur beter tot z’n recht komen dan in een andere kleur. Met de juiste tint en afwerking komt een ontwerp echt tot leven.

Spuiterij Jansen is al decennialang een betrouwbare partner van meubelmakers, interieurbouwers, binnenhuisarchitecten en aannemers. Voor hen kunnen wij enkelstuks meubels spuiten, maar ook een meubelserie met hoge oplage van kleur voorzien.

Uw meubels laten spuiten bij Spuiterij Jansen

Heeft u een kantoorpand en wilt u al uw bureaus in uw huisstijlkleur laten overspuiten? Of bent u meubelmaker en op zoek naar een betrouwbare partner om de door u ontworpen en geproduceerde meubels van een kleur te voorzien? In onze professionele productiecentra kunnen wij zowel gebruikte als nieuwe meubels spuiten in elke gewenste kleurtint en glansgraad. Daarnaast zijn er verschillende effectlakken mogelijk.

Sinds onze oprichting in 1979 hebben wij ons gespecialiseerd in het overspuiten van meubels van verschillende materialen. Wij spuiten dan ook niet alleen meubels van hout of MDF, maar ook meubels van glas, kunststof en metaal. De verschillende kleuren, effectlakken en andere mogelijkheden kunt u met eigen ogen zien in het Kleuren Museum. Wij nodigen u hier dan ook van harte uit.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare partner?

Onze spuiterijen in Nederland en België zijn ingericht met moderne apparatuur. Dankzij onze grote capaciteit kunnen we super snel leveren en makkelijk inspelen op veranderingen in de planning. Bovendien werken we met enkel vakmensen. Zij gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat geen enkel meubelstuk met imperfecties de deur uitgaat. Want net als u gaan wij voor een perfect resultaat en tijdige levering. Door goede communicatie en nauwe samenwerking met u, zorgen wij ervoor dat u uw klanten kunt leveren wat u hen belooft.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.