Afwerkingen

Hoogglans spuiten

Door de jaren heen is Interieurspuiterij Jansen uitgegroeid tot een ware meester op het gebied van spuiten in hoogglans. Voor keukens, winkelinterieurs, deuren, meubelen, beursstands en nog véél meer. U kunt kiezen voor speciaal hoogglans of industrieel hoogglans. In zowat elke kleur. Ook het verzoek om uw interieur op te fleuren met bijzondere effecten en structuren willigen wij graag in. Een speciale polijstbehandeling vormt steevast de finishing touch voor een letterlijk schitterend eindresultaat.

Zijdeglans / matglans

Voor een zachte zijde- of matglansafwerking van hout, MDF en metaal gebruikt Interieurspuiterij Jansen alléén kwalitatief hoogwaardige tweecomponentenlakken. Verkrijgbaar in vrijwel elk gewenste kleur en vakkundig aangebracht in onze hypermoderne spuiterij. Tegelijk draaien we ook voor speciale effecten, structuren of motieven onze hand niet om. Voor een onberispelijk en perfect afgewerkt eindresultaat in zijde- of matglans is Interieurspuiterij Jansen altijd uw veelzijdige partner.

 

Beits en patine

Beits en patine geven houten voorwerpen een ander gezicht, terwijl de natuurlijke structuur en het karakter van het hout behouden blijven. Interieurspuiterij Jansen biedt een breed scala aan houtbeitsen en patines, waarmee de meest uiteenlopende kleuren en effecten kunnen worden gecreëerd. De ene brengt bijvoorbeeld de houtnerfwerking volledig tot zijn recht, de andere accentueert de poriën van het hout. Om het houtoppervlak te beschermen en te verfraaien, wordt na het beitsen of patineren een blanke lak aangebracht. Mét of zonder glans. De keuze is aan u.

 

VeroMetal®

VeroMetal® is een koud, vloeibaar metaal dat op nagenoeg elk metalen oppervlak kan worden toegepast. Na het aanbrengen ervan heeft VeroMetal® alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal. Door het oppervlak vervolgens te schuren, polijsten, patineren of te laten oxideren, geeft Interieurspuiterij Jansen elk object een unieke en karakteristieke uitstraling. VeroMetal® is zeer duurzaam, hecht perfect en breekt of bladdert niet. Bovendien is het in diverse metaalsoorten verkrijgbaar.

Metallics

Metallic lakken worden steeds populairder, zeker als het gaat om het verfraaien van interieurelementen. Metallics zijn in zowat elk denkbare kleur leverbaar en kunnen door Interieurspuiterij Jansen in zowel mat-, zijde- als hoogglans worden afgewerkt

Effect- en structuurlakken

Effect- en structuurlakken bieden geweldige mogelijkheden om een oppervlak creatief af te werken. Een doordacht gebruik van kleur en gevoel voor compositie tovert elk voorwerp om in een waar kunstwerk. Interieurspuiterij Jansen geeft elk voorwerp het effect of de structuur die het verdient: in marmer, metallic, parelmoer, handpainting of spetterdessin.