Particulier

Toe aan vernieuwing van uw meubels of keuken?

WIJ BRENGEN UW INTERIEUR TOT LEVEN

Bent u niet tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw keuken of tafel? Het is niet altijd nodig om iets nieuws aan te schaffen om uw interieur op te frissen. Een make-over in de gewenste kleur laat uw keuken of tafel weer stralen als nieuw. Door te spelen met ons enorme aanbod aan afwerkingen, wordt uw interieur persoonlijk.

Maak een afspraak

Design by Hans Kuijten
Design by Jasper Verhey, made by 1573 hout
Made by Eik-Punt
Made by Jacobs Interieurbouw
Design by Jasper Verhey, made by 1573 hout
Made by Frédéric Blij
Made by Frédéric Blij
Made by Frédéric Blij
Made by Voss architecture
Design by Jasper Verhey, made by 1573 hout
Made by B-COVERED
Design by Saskia van de Velden, Made by Nobelen Interieurbouw

Waar uw wensen realiteit worden

Dag in dag uit zijn wij bezig met het leveren van strak werk. Onze ervaren teams, geavanceerde apparatuur en kwalitatief goede materialen zorgen er samen voor dat wij uw interieur nieuw leven in kunnen blazen.

De interieurs van morgen

Wilt u uw keuken een upgrade geven? Of bent u niet tevreden over de uitstraling van uw tafel of kast? Wij kunnen ze een tweede leven geven. Vanuit uw smaak en wensen, kunnen we samen werken naar een passend eindresultaat. Zo kunt u weer jaren vooruit.

Wees welkom

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, nodigen wij u graag uit in ons Kleurenmuseum. Hier kunt u duizend en één kleuren, afwerkingen en effectlakken met eigen ogen bekijken. Wij voorzien u van eerlijk advies, zodat u een goede keuze kunt maken voor jarenlang plezier. U kunt hiervoor gemakkelijk telefonisch of via onze website een afspraak maken.

Kom eens langs

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN