Toepassingen

Hout

Voor zowel loofhout (zoals eiken en beuken) als exclusieve hardhoutsoorten (waaronder noten, ebben en palissander) biedt Interieurspuiterij Jansen de perfecte afwerking en bescherming. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout optimaal behouden én zichtbaar blijft. In de meeste gevallen wordt het hout eerst met een beits op kleur gebracht. Vervolgens werken we het product af met een blanke lak. In mat-, zijde- of hoogglans of natuurlook. Alles is mogelijk.

MDF

Het veelzijdige MDF is de ideale ondergrond voor een prachtig en strak eindresultaat. Voor keukens, kasten en tafelbladen. Maar ook voor kantoormeubelen, beursstands en complete winkelinterieurs. Interieurspuiterij Jansen geeft elk component van MDF een passende look. Met effectlak of in mat-, zijde- of hoogglans. U vraagt, wij draaien.

Metaal

Ook het spuiten van metaal is een waar specialisme van het huis Jansen. Een specialisme dat begint met het aanbrengen van een duurzame primer. Door aansluitend het product af te werken met een dekkende (effect)lak creëren we een passende bescherming. En is het zaak om de look en eigenschappen van het metaal ten volle te behouden? Ook dan bieden we met een breed scala blanke lakken altijd een oplossing.

Glas

Glas kan in vrijwel elk gewenste kleur worden gespoten. Interieurspuiterij Jansen maakt gebruik van lichtechte, watervaste en uitstekend hechtende lakken.

Industriële toepassingen

Zakelijke opdrachtgevers, zoals keukenproducenten, interieur- en standbouwers, meubelmakers, binnenhuisarchitecten en aannemers, zijn bij Interieurspuiterij Jansen kind aan huis. Voor het spuiten van bijvoorbeeld keukens, kantoor- en winkelinterieurs, beursstands, meubelen en nog véél meer. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Eén ding staat wél vast: in Interieurspuiterij Jansen treft u een veelzijdige en betrouwbare partner die louter tekent voor kwaliteitswerk. En afspraken keihard nakomt. Altijd.

Door de jaren heen tekenden we voor talloze industriële projecten die onze uitgebreide expertise op spuitgebied onderschrijven. Een impressie hiervan vindt u elders op deze website onder de button ‘Referenties’.

Binnendeuren

Binnendeuren worden steeds meer een volwaardig onderdeel van het interieur. Interieurspuiterij Jansen heeft alles in huis om uw entree van een passende tint en afwerking te voorzien. Superstrak, uitnodigend en eigentijds.

Keukens/ meubelen/ wooninterieurs

Niet meer tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw oude keuken, meubelen of wooninterieur? Laat ze dan door ons van een nieuw en eigentijds jasje voorzien. In uw favoriete kleur, uitgevoerd in mat-, zijde- of hoogglans. Of het nu gaat om hout, MDF, metaal of glas, Interieurspuiterij Jansen zorgt altijd voor een vriendelijke geprijsde opfrisbeurt.

Kantoormeubelen/
kantoor- en winkelinterieurs

Interieurspuiterij Jansen is gespecialiseerd in het overspuiten van kantoormeubelen en kantoor- en winkelinterieurs. Geef uw werkomgeving weer een inspirerende en klantvriendelijke uitstraling. Met de kleur en het moderne gezicht van nu.