Zakelijk

Hét adres voor uw spuitwerk

Schitterende hoogglans

Schitterende hoogglans, karaktervolle beitsen, robuuste metallisatie. Wat begon als een schets in zwart-wit, krijgt stap voor stap kleur en textuur. Zorgvuldig gekozen tinten worden vakkundig aangebracht en gepolijst tot in perfectie. Met iedere laag worden vormen meer en meer gedefinieerd, tot een onberispelijk eindresultaat. Uw ontwerp komt tot leven met de hoogwaardige afwerkingen van Spuiterij Jansen.

Uw succes is ons succes

Interieurspuiterij Jansen is al decennialang een betrouwbare partner voor interieurbouwers, keukenproducenten, meubelmakers, binnenhuisarchitecten en aannemers. Door middel van goed contact en nauwe samenwerking zorgen we telkens weer voor een perfect eindresultaat voor hun klanten. Dat de meeste van onze klanten na jaren nog steeds met plezier met ons samenwerken, maakt ons trots.

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee over een oplossing op maat. Dankzij onze grote capaciteit kunnen we snel leveren en makkelijk schakelen indien de planning verandert. Dat maakt ons een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen. Professioneel en flexibel. Want uw succes is ons succes.

Innovatie en ontwikkeling sinds 1979

Sinds onze oprichting in 1979 hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van spuitwerk. En we blijven ons ontwikkelen. We zijn continu op zoek naar manieren om productieprocessen te verfijnen en de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Zo werken we enkel met hoogwaardige lakken die aan alle internationale normen voldoen. En hebben we onze moderne en ruim bemeten productiecentra in Nuenen (Nederland), Kinrooi (België) en Herentals (België) ingericht met de meest geavanceerde apparatuur.


De kwaliteit van ons werk zit echter niet alleen in de materialen. Het zijn onze ervaren teams van vakmensen die dag in dag uit strak werk leveren. Dat begint bij een gedegen advies in onze showroom, het Kleuren Museum, en eindigt niet voordat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Door goede communicatie en een gezonde dosis perfectionisme zorgen zij ervoor dat geen enkel paneel met ook maar de kleinste imperfectie de deur uit gaat.

Kom eens langs

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN